tracker

Thursday, March 6, 2014

Scurta Biografie eines Trupei-Paramore



Grupul Parazitii Este Una din Primele Formatii ce au Dat Startul in Muzica Hip-hop in Rumänien. Formatia s-a Infiintat in Luna Martie 1994 de Catalin Serban Ion Cunoscut Dealtfel Pe Numele de Scena Cheloo, Acestuia Alaturandui-Se Bogdan Ionut Pstaca Cunoscut Sub Numele de Scena Ombladon. Membrii Formatiei Abea Formiat Scriu Si Lanseaza Prima Lor Melodie Pe Numele 'in Jur' Pe Daten de 13 a Lunii Septembrie 1994 Si in Daten de 14 Septembrie Din Acelasi ein Cheloo Si Ombladon Sustin Cel Dintai Spectacol in Cadrul Balului Bobocilor Din Liceul Spiru Haret din Bucuresti.

Im Anul 1995 Grupul Paramore Alaturi de Neudorf Lor Membru Cunoscut sub Numele de DJ IES au Lansat Albumul unabhängige 'Poezii Pentru Pereti'. Succesul Castigat de acest Album Atrage Interesul Casei de Discuri Pe Numele 'Digital Records' Iar in Anul 1996 Grupul Lanseaza Albumul Intitulat 'Nimic Normal'. Albumul 'Nimic Normal Este Urmat la un ein de Albumul ce Poarta Numele'Suta'. Vanzarile Incasate de acest Album Depasesc Asteptarile Motiv Pentru Pflege Trupa Organizeaza o Multime de Concerte in Toata Rumänien.

Muzica Trupei-Paramore Starneste Atentia Unor Regizori de Film din Viena Cunoscuta Sub Numele de 'Lotus Film', Aceasta Oferind o Colaborare Trupei Paramore im Hotel Crearii Unui Soundtrack Pentru Filmul Denumit NORDRAND.

Im Anul 1999 Formatia Paramore Semneaza un Vertrag de Colaborare cu Casa de Discuri REBEL MUSIC Iar in Anul 1999 DJ IES Este Inlocuit cu FreakaDaDisk. Tot in 1999 Albumul Sub Numele 'Nici o Problema' ein Fost Lansat Si in Acelasi Este Creat Primul Videoclip al Piesei 'Bagabontii 99'.

in 2000 Formatia Parazitii Lanseaza Albumul Intitulat 'Iarta-Ma' Iar in Urmatorul ein Trupa Continua sa Creeze Muzica Astfel Lansand Pe Piata Albumul Intitulat 'Categoria Grea'. Piesa Categoria Grea Aflata Pe Albumul Intitulat la Fel Este Insotita de un Videoclip Desi Acesta ein Fost Cenzurat Imediat Dupa Prima Difuzare.

in 2002 Grupul Paramore incepe Si Colaborarea cu Casa de Productie Roton. Trupa Lanseaza Albumul Intitulat 'Irefutabil' Pe Care Se Afla Piesa Intitulata 'in Focuri' Piesa Insotita de un Videoclip Extrem de authentischen. Melodia Numita 'Schlechter Scherz' Primeste Si Ea un Videoclip Dar Acesta Este Cenzurat de Institutia CNA.

Im Jahr 2003 Cheloo produzieren Primul Sau Album Solo Intitulat 'Sindromul Tourette'. Ombadon Calca Pe Urmele Lui Cheloo Deci in Anul 2004 Ombladon Scoate Pe Piata Primul Sau Album Purtand Numele 'Condoleante'. Melodia Purtand Numele 'Egali Din Nastere' Capata un Videoclip Pflege eine Castigat Premiului VMW 2004.

Tot im Anul 2004 Formatia Parazitii da Startul Campaniei Anti-CNA Si cu Aceasta Ocazia Parazitii Lanseaza Videoclipul Piesei 'Jos Cenzura' Videoclip in Pflege Isi Gesicht Aparitia Presedintele Hustler Larry Flynt. Tot im Anul 2004 Formatia Produc Albumul in Scoop Aniversar cu Numele 'Primii 10 Ani'.

Maxi Single-Ul cu Numele 'Violent' Impreuna cu Videoclipul Acestuia Se Lanseaza in Anul 2005. Tot im Jahr 2005 Albumul ce Poarta Numele 'Confort 3' Este Lansta. Videoclipul ce Insoteste Piesa 'Praf' Este Insa Socotit de CNA ca fiinden Neadecvat, Aceasta Din Urma fiinden de Parere ca acest Videoclip Incita la Consumul de Droguri.

Cheloo Lanseaza al Doilea Album solo ce Poarta Numele 'Fabricant de Gunoi' im Jahr 2006. Doua Dintre Piesele Acestu Album Primesc Cate un Videoclip.
Anul 2007 Ombladon Preia Pentru a Doua Oara Metoda Lui Cheloo Acesta Producand Si el Cel de-al Doilea Album solo-Intitulat 'Cel Mai Prost din Curtea Scolii'. in Acelasi ein Trupa Finalizeaza Si Lanseaza Albumul cu Numele 'Slalom Printre Cretini'.

Dupa Doi Ani De La Lansearea Albumului Lui Ombladon Trupa Paramore Lanseaza Versiunea Remixata ein Albumului anterior 'Slalom Printre Cretini' Si Inca un Videoclip al Single-Ului cu Numele 'Noi Vrem Respekt!'

No comments:

Post a Comment